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Cecocafen - NICARAGUA
Hazelnut. Cacao. Earth. Roasting : Medium dark roast
Maya Vinic- MEXICO Chiapas
Caramel. Hazelnut. Almond. Roasting : Dark roast
Permata Gayo - INDONESIA sumatra
Berries. Dirt and ashes. Leather. Roasting : Very dark roast
Plateau Bolaven - LAOS
Walnut, raw sugar and tobacco. Whole body. Roasting : Medium-dark roast
Sidama Union - ETHIOPIA
Cherry. Bergamot. Fruity acidity and sirupy. Roasting : Medium-dark roast
Yungas - BOLIVIA
Molasse. Cardamom. Almond. Roasting : medium-dark roast
Fondo Paez - COLOMBIA Excelso
Vanilla. Apricot. Honey. Tangerine. Roasting : Medium-light roast
Manos Campesinas - GUATEMALA
Cacao. Wild berries. Honey. Roasting : Light roast
Sol y Café - PERU
Prune. Lemon. Caramel. Roasting : Light roast
Yirgacheffe Union - ETHIOPIA
Blueberry. Brown sugar. Sirupy. Hazelnut. Roasting : Medium-light roast
DIVINO! espresso blend
Milk chocolate. Cream. Cake. Ideal harmony for café au lait. Roasting : Blend of dark (Bolivia) and light roasts (Guatemala)
LE REDOUTABLE espresso blend
Berries. Spices. Grilled cacao. Roasting : Blend of very dark (Indonesia sumatra) and medium dark roasts (Nicaragua)
Norandino - PERU decaf
Swiss water process. Spicy cacao. Almond. Graham. Roasting : Medium dark roast
Cecocafen - NICARAGUA
Noisette. Cacao. Terre. Torréfaction : Café mi-noir
Maya Vinic - MEXIQUE Chiapas
Caramel. Noisette. Amande. Torréfaction : Café noir
Permata Gayo - INDONÉSIE sumatra
Baies. Terre. Cuir. Torréfaction : Café noir
Plateau Bolaven - LAOS
Noix de grenoble. Sucre brut. Tabac. Beaucoup de corps.Torréfaction : Mi-noir
Sidama Union - ÉTHIOPIE
Cerise. Bergamote. Acidité fruitée. Sirupeux. Torréfaction : Café mi-noir
Yungas - BOLIVIE
Mélasse. Cardamome. Amande. Torréfaction : mi-noir
Fondo Paez - COLOMBIE Excelso
Vanille. Abricot. Miel. Tangerine. Torréfaction : Café brun
Manos Campesinas - GUATEMALA
Cacao. Petits fruits. Miel Torréfaction : Café brun
Sol y Café PÉROU
Prune. Citron. Caramel. Torréfaction : Café brun
Yirgacheffe Union ÉTHIOPIE
Bleuet. Cassonade. Noisette. Sirupeux. Torréfaction : Café brun foncé
Mélange espresso DIVINO!
Chocolat au lait. Crème. Gâteau. Idéal pour café au lait. Torréfaction : Mélange de café noir (Bolivie) et brun (Guatemala)
Mélange espresso LE REDOUTABLE
Baies. Épices. Caco grillé. Torréfaction : Mélange de café noir (Indonésie sumatra) et mi-noir (Nicaragua)
Norandino - PÉROU décaf
Décaféiné à l'eau. Chocolat. Amande. Biscuit graham. Torréfaction : Café mi-noir
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